Ko se dobi pet žensk med tavžnt kaktusi

11:19


Ker so že vse punce (po kronološkem vrstnem redu: Klara, Eva, Katja in Ana) objavile svoje teaserčke, se čutim dolžno, da tudi jaz nekaj namignem. K dnevu, ki bo obelodanjen enkrat oktobra, je vsaka izmed nas prispevala, kar najbolje zna (bolje rečeno, vsaj eno od teh stvari, saj smo vsestranske, a ne?;);  no, v mojem primeru so bili to kapkejki štirih različnih okusov, ki pa se zavoljo vročine in moje neizkušenosti žal niso obnašali kot bi bili na lepotnem tekmovanju. Zato so na fotkah bolje zastopana čudovita bio jabolka - stvaritve matere narave so pač veliko bolj odporne na takšne in drugačne izzive. In tako preprosto lepe!). Temu pa smo po mojem mnenju dodale še tisto kvaliteto, ki se ji reče "v slogi je moč" (ali: ko matematika odpove in je 1+1+1+1+1=10).









You Might Also Like

10 komentarji

  1. Živjo Zulejka, sem že pri drugih napisala da ste zlobke, ker nas tako mučite...V resnici mi je pa super, da ste se takole združile in prepričana sem da bo na koncu iz tega ratala ena luštna stvar. Vidim da si bila res nezadovoljna s svojimi kapkejki, ker nisi objavila niti ene fotke. Ne vem zakaj? Sem jih videla pri drugih in izgledajo prav fino.

    OdgovoriIzbriši
  2. Saj nisem grozovito nezadovoljna, bili so prav fini, ampak niso pa ravno taki, da bi se naveliko hvalila z njimi:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mmm, res so bili dobri kapkejki, zdajle bi se prav prilegel kakšen :) Lepe fotkice. In kot bi rekel moj tovariš za telovadbo iz osnovne: "Katja, lepu se drž'!" :)

    OdgovoriIzbriši
  4. mater, smo si pa reklamo nardile :) bodo ljudje pričakovali cel halo .... super fotke, zulejka!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala, punce! Jap, ljudje bodo najbrž res pričakovali cel halo - upam, da cel halo tudi bo;)

    OdgovoriIzbriši
  6. joj, zdej pa kmal bo (upam???) pa js mam še tvojo škatlo za piškote!

    OdgovoriIzbriši
  7. Še malo in upam, da bomo upravičile halo;) glede škatle se ne sekiraj, že sto let nisem spekla piškotov (mogoče pa zato?;))

    OdgovoriIzbriši
  8. malce pozna, ampak bolje kot nikoli. punce čestitke, berem vaše prispevke v delo in dom. super kreativke ste:)

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe