Kako s pomarančami polepšati svet

09:09


Mislim, da sem vam že povedala, da bi zadnje čase najraje živela od pomaranč in čokolešnika. No, to me je sicer že malce minilo, kar je dobra novica. Zato sem si eno pomarančo tudi odtrgala od ust in vanjo zapičila pest klinčkov. Tako, zdaj je lepa in dišeča na najini (novi, macesnovi, iz Ikee, juhu!) kuhinjski mizi. In pomaga ustvariti božično vzdušje, kakopak. S čim pa vi dišavite Božič?

You Might Also Like

5 komentarji

  1. Jaz sem včeraj trikrat odišavila kuhinjo.
    Najprej sem na pinterestu našla variantico, ko namesto svečke v lonček nasuješ sode in nanjo pokapaš malo eteričnega olja. Poskusila sem z bergamotko in čudovito deluje. Nežno, nevsiljivo in dolgotrajno.

    Zvečer pa sem ustvarjala pražene mandlje, z vanilio in cimetom, ter pražene pikantne arašide. Oboje je odlično uspelo. Na blogu pa se še ne bodo znašli, ker jih bom zapakirala v božična darilca. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Opa, to je moralo pa lepo dišati v vaši kuhinji! Grem pečt piškote:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zulejka, hvala, ker si me spomnila!!!! Sem letos na pomaranče čisto pozabila...
    Anita, poskusim! Sliši se zanimivo in dišeče.
    Prijetne, sladke in neskončne praznične dni!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super Zulejka, nova miza, luštna dekoracija in že diši po prazničnem vzdušju. Tudi jaz sem na tole s pomarančami čisto pozabila, zame je to ena najlepših dekoracij. Obožujem vonj pomarančne lupine, klinčkov in cimeta, mmmm.
    Tudi jaz ti želim sladko, dišeče in gladko tekoče leto :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna dekoracija, tudi jaz sem popolnoma pozabila na tole ... Sem si pa kupila en tak lušten bel izparilnik in dišavim kuhinjo, dnevno sobo z eteričnim oljem pomaranče:).

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe