Najboljše v blogerskem 2011 in prvi giveaway

23:13


Ko sem bila majhna, sem imela zelo rada sezname. Mogoče me je nad njimi navdušila ena knjiga z rdečelaso junakinjo, ki je pisala čudaške sezname, kaj več pa se o njej ne spomnim. Lahko da ji je bilo ime Anastazija, mogoče pa sem tudi vse pomešala.

Začetek leta je seveda odličen za sezname, še posebej, če si si pravkar pogledal navdihujočo Sarah Kay (spet ime, ki me spominja na otroštvo, ampak mislim, da nimata nobene zveze), ki jih ima za nekakšno predsobo poezije.

10 stvari, ki so zaznamovale moje blogersko leto

1. prva objava po dolgem, dolgem času
2. ko sem izvedela, da me berejo ljudje, za katere tega sploh nisem pričakovala
3. blogerska prijateljstva, kot recimo tole
4. blogerski piknik v režiji Pepermintove Katje
5. sodelovanje s Prostočasnikom
6. prijazni maili, komentarji in celo darila
7. blogerska čajanka in objava na bleščečih straneh glossy revije
8. spoznavanje vedno novih zanimivih strani, blogov, knjig, receptov in seveda ljudi (naštela sem samo tiste, ki so me navdušili nazadnje)
9. za bloganje sem navdušila tudi sestrico
10. nova energija, entuziazem in dobra volja, ki jo vsak dan prinašate semkaj ve in vi

Za slednje bi se vam rada zahvalila, zato bom končno razpisala en miniaturni giveaway. Juhej! Upam, da bo to rekel tudi tisti, ki bo v njem zmagal, hehe. Podarila bom eno mojo bio marmeladico iz izabele in jabolk ter eko nakupovalno vrečko.


Če vas je zamikalo, da bi zajtrkovali čisto majčkeno drugače ali šli po špežico malo bolj quirky, mi v komentarju napišite, kateri dogodek je najbolj zaznamoval vaše leto (blogersko ali drugače). Upam, da se vam darilo zdi vredno časa za komentiranje:) Komentarje lahko oddate do 15. januarja do 23h.





You Might Also Like

18 komentarji

  1. Odkar sva se preselila, se nama dogajajo same lepe reči. Ker sva se za to morala zelo potruditi, ker se zdaj trudiva še naprej. =) In domače marmelade so vedno najboljše, vsaka znova. MMMmmm

    OdgovoriIzbriši
  2. Potovanje na Madagaskar... nepozabno! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Definitivno prva vožnja z gumenjakom po srednjem jadranu in kristalno cisti vodi :-)

    lepo bodi!

    Sara

    OdgovoriIzbriši
  4. zulejka, hvala tebi za celo tole desetko.
    in berem sam dva 'kuharska bloga' - tebe in pehtrana! ;)
    še tako naprej, prosim lepo! ;))

    OdgovoriIzbriši
  5. Moje "zasebno" leto '11 so definitivno zaznamovale sladkobe avtodomarskega pohajanja ❤ in seveda filcaste sovice, ki so presegle moja pričakovanja. Nauk teh zgodb: ljubezen obrodi sadove ツ

    Zulejka, hvala za giveaway-izziv. Tebi in Tadeju, TT-teamu ツ želim vse najlepše v '12. Vsakemu posebej in skupaj prdvsem!

    OdgovoriIzbriši
  6. Marmelado zame in vrečko za mojo babico (sumim, da bi ji bila nadvse všeč, njen vrt je namreč res velik in redkvice tako več kot primerne).

    Tebi pa čestitke za tole super blogersko leto, radi te spremljamo in ni vrag, da ne bom končno, v dvanajstki, poskusila kakšnih veganskih piškotov.

    Kaj je zaznamovalo preteklo leto? Glasba. Ponovna ljubezen do glasbe. Vsi koncerti. Veliki in tisti malo manjši. In vse, povezamo s to ponovno odkrito ljubeznijo :)

    OdgovoriIzbriši
  7. oo, to knjigico sem tudi jaz mela. in, če se dobro spomnim, je bila anastazija precej nespretna kuharica:)
    v prejšnjem letu sem postala "tetka" malega fantka, zato so 2011 zaznamovale mini nogavičke in allstarke.
    želim ti pa lepo novo leto in podobno lep seznamček na koncu 2012;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Kaj je zaznamovalo moje leto - knjige in blogi. Po dolgem času sem jih prebrala precej (obojih) :))
    Vse dobro v novem letu! Mirjam

    OdgovoriIzbriši
  9. Leto 2011 si bom zapomnila po veliko stvareh, zdaj pa mi je najprej padel na pamet tisti zadnji izpit, ki sem ga komaj čakala, in dosedaj moj največji oblikovalski projekt :)

    Marmelade pa bi si želela zato, ker je moja mama 25 let potrebovala, da me je navdušila nad zajtrkom s kruhom in marmelado :) Do sedaj sem vsak dan jedla čokolešnik :) Mislim, da bi bila tvoja marmelada lepa nadgradnja mojega zajtrka.

    OdgovoriIzbriši
  10. Glavni dogodek tega leta, je definitivno rojstvo mojega drugega sinčka.

    Druge posebnosti so bile, da sem blog pisala veliko bolj redno kot ponavadi in spoznala veliko blogerskih prijateljic. Postala sem veliko bolj pridna gospodinja, taka, ki vsak dan skuha kosilo, peče kruh in od časa do časa celo kako sladico. In kako primerno, skuhala sem čisto prvo, staromodno češpljevo marmelado, tako z narolanimi olupki. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Zulejka hvala! In čestitke za tvojih top 10 stvari! Naj se ti v letošnjem letu uresniči ščepec tvojih sanj. Vajinih sanj!
    Moje leto...Bogato z drobcenimi trenutki, novimi poznanstvi, luštnim zimovanjem.

    OdgovoriIzbriši
  12. Madonca, kakšno razgibano virtualno leto si imela, nice!
    Moje "blogersko" leto se setoji iz rednega stikanja po tujih cyber gnezdih, kar nekaj superdruper blogov sem odkrila in se naselila in par virtualnih poznanstvev se je spremenilo dimenzijo v 3D (brez zelenordečih očal).
    Otipljivo leto pa je najbolj!!! označilo odsotnost tapravih počitnic. Tistih, ko dihaš drugačen zrak, hodiš po tujih ulicah in riješ po drugih peskih, takoh, kjer diši drugače in te napolnijo z neprecenljivo energijo. V zameno se je rodilo Zlato jabolko (se spomnite darilca pri KajiKaji), ki je prvič zadihalo prav ta mesec. Vse kaže ta bo to leto nice in morje kristalno.

    OdgovoriIzbriši
  13. definitvno rojstvo sinčka! in občutek postati mama... neprecenljivo! Lusi

    OdgovoriIzbriši
  14. zulejka, najprej seveda voščilo ob tako plodnem blogerskem letu :)
    da blazno rada prebiram tvoj blog, tudi že veš, da krasno fotkaš, tudi, da pišeš fino, tudi. in tale poslikana torba/vrečka je tudi lepa - imaš pač mnogo talentov :)

    moje lansko leto je bilo, uf, delovno, polno dogodivščin, novih poznanstev in izzivov, vse pa kaže, da bo letošnje prav takšno. kar je kul :)

    p.s. - in držim pesti za službo!

    OdgovoriIzbriši
  15. Spoznala sem sorodno dušo. :)

    OdgovoriIzbriši
  16. To, da sem sploh začela pisati blog...:). To je tisto največje.

    In ja, hvala tebi Zulejka, fino te je brati.

    OdgovoriIzbriši
  17. leto je zaznamovalo mnogo lepih izletov višave planin in gora in tudi nekaj novo preizkušenih receptov s tvojega bloga :) se vedno razveselim kakšne slastne objave, tako da ti želim še mnogo ustvarjalnih navdihov!

    OdgovoriIzbriši
  18. Hvala vsem za komentarje! Lepo je bilo brati o lepih, dobrih stvareh, ki so se vam dogajale. Čim več takih trenutkov vam želim! Bom kmalu spet kaj pripravila;)

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe