Kako je Lili prišla k Lili

15:56

_MG_7796
Lili.

Za devetimi gorami, med devetimi vodami (v Medvodah) živi Valentina Vovk, ki šiva prijazne pisane muce in angelske blazine ...

Nekega dne, ko sta mi moja Lila in moj T. pustila malo dlje spati in sta vedrila v kuhinji, me je prebudilo trkanje. Potrkalo je dvakrat. Poštar se ne izneveri svojemu slovesu. Komaj sem ga ujela s svojim zombi korakom in v debelem šlafroku. Toliko paketov, kot sem jih dobila letos, jih nisem v vseh 25-ih letih prej, zato sva si s poštarjem že kar malo domača. Ampak to ni objava o poštarju.


Lili1

V veliki mehurčkasti kuverti je počivala mala muca (no, še vedno je skoraj tako velika kot Lila:)), ki jo je Valentina sešila posebej za mojo hčerkico, čudovito mehka, dišeča, lilasta in zaspana. In prisrčno pisemce, ki je sporočalo, da je muci ime Lili in da ima tudi potovalno (spalno:)) vrečo, v kateri jo bo Lila lahko nosila naokrog, ko bo že racala. Sedaj jo Lila spoznava tako kot to počnejo dojenčki (demonstrirano na spodnjih slikah). Ah, kako lepo je biti blogger in spoznavati krasne, tople in ustvarjalne ljudi, kot je Valentina!

Lili
Njami njami muca!

You Might Also Like

11 komentarji

  1. Uuu super luštne fotografije in videti je, da sta se Lila in njena nova hišna ljubljenka dobro ujeli :). Čim več naj dremuckata in predeta, da se bo mamica naspala, Lila pa čimprej zrasla.

    OdgovoriIzbriši
  2. Me veseli, da je muca dobila tako dober dom!

    OdgovoriIzbriši
  3. Aaaa, kako fino! Krasne fotke, prav pašeta skupaj!
    Se podpišem pot tvoj post, Valentinine muce so lepe in prijazne, povsod se dobro počutijo, Valentina pa topla in širokosrčna oseba :).

    Pozdrav,
    Ana

    OdgovoriIzbriši
  4. Prav luštni sta skupaj. Ena lepša od druge :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo pašeta skupaj, Lili in Lila :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ahhh, čsitio ste me raztopile z lilastimi mucami im dišečimi dojenčki, mahhhh, se grem skupaj spravit:*

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe