Tri gospe, da dol padeš

21:57




A ste videli moja dva ful huda krožnika? Eni gospe je bojda ime Camilla, a drugo ljubkovalno in naskrivaj kličem Lady Edith (po tisti sitni-pomilovani-k srcu prirasli Edith iz Downton Abbey, of course). Camilla bi namakala sebe in piškot v čokoljat - resnici na ljubo, kdo pa ne bi - medtem ko se Lady Edith drži nazaj in razmišlja o sami zelenjavi.

Prepričana sem, da ste avtorico krožnikov uganili veliko prej, kot se vam je zasvitalo, da so bučkine testenine dejansko iz bučk. Kako tudi ne, ko pa je že taka zvezda! Iz blogerskih kuloarjev in internetnih budoarjev (samo zaradi rime)se je namreč v rekordno hitrem času povzpela na pološčene police Mladinske knjige, Ike in Sisi, kjer lahko sedaj najdete šalce in ostalo porcelanovje by PolonaPolona, s katerim boste še tako uglajenemu hipsterju razmršile brado, zavihale brčice in  z nosu zbile očala brez dioptrije.

Virtualni šoping, prav tako izlivanje navdušenja in raznoraznih komplimentov, lahko opravite kar tule. In če nimate denarja, se lahko vsaj smejite zastonj, ampak od srca. Ha.


You Might Also Like

6 komentarji

  1. Tale drugi zmaga. Pismo sem kr mal fouš, ker boš imela sedaj take hude fotke iz nove kuhinje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh, hvala! Tele fotke še niso iz kuhinje, ampak je zunaj slikano. Upajmo, da bom znala tudi noter dobre naredit;)

      Izbriši
  2. Zulejka, tole si pa tako imenitno prikazala in opisala, da vsaka kuhinja kar kliče po vseh teh damah in čarovinjah iz tvoje kuhinje.
    Fotografije pa... zmagovalne, ja!

    OdgovoriIzbriši
  3. Prva fotka je vrhunska! Lepa pašta, hecen krožnik in celotna kompozicija s smislom oblikovana. In ja, res, takoj se mi je posvetilo, kdo je avtor krožnikov, špagete sem morala pa po prebranem še enkrat pogledat, da so res bučkini ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zulejka, ful lepo <3. Men je tudi ta drugi zmagovalni :). Čokolada. Itak.

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe