About+Kontakt

Živjo,

tu Zulejka, avtorica Uglašene kuhinje. Še pred nekaj dnevi sem med dajanjem otroka spat sestavila čudovit sestavek o tem, kdo sem jaz in kaj je Uglašena kuhinja, ampak zdaj se ne spomnim niti stavka o tem. 

Na Uglašeni kuhinji se trudim objavljati stvari, ki jih jemo, tako vsakdanje, tiste malo bolj posebne, predvsem pa posrečene. Iščem pravo ravnotežje med tem, kaj je dobro za naše telo in tem, kaj paše brbončicam, pri tem pa ne morem pozabiti na oko, saj gre ljubezen res skozi želodec, a apetit se začne v očeh. 

Tako kot vsi, ki dajo kaj na okus, se tudi jaz najraje poslužujem stvari, ki so zrasle tu blizu, po možnosti na naši kmetiji, ampak sezona je na Koroškem nenavadno kratka, in tako me boste seveda pogosto našli v trgovini, kjer bom flikala našo ozimnico.

Poleg sebe in Tadeja sedaj hranim še dve deklici, šestmesečna Freja je še vedno zelo hvaležen jedec, če pa kdo ve, kako shekati brbončice ega triletnega otroka (Lila bo maja stara tri leta), se priporočam za nasvete. (Oh, in vračunajte babice z buhtli in sosede z bomboni).P.S.: če najdete napako v receptu, če vam kaj ni jasno ali bi mi samo radi izkazali ljubezen, lahko to storite preko maila zulejka@uglasena-kuhinja.com.

P.S. 2: Če radi kupujete knjige prek spleta in vas ne moti, da bi me obenem podprli tudi finančno, lahko to storite preko tega linka. Nekaj odstotkov vašega nakupa tako prifrči na moj račun - vi imate pa novo super knjigo;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...