Najslajše

21:30


Drage moje, dragi moji, blog bo najbrž malce počival te dni ... v našem malem gospodinjstvu imamo namreč čisto nove, neverjetno sladke skrbi, ki sva jih poimenovala Lila. Nič ni slajšega od novorojenčka z mehkimi ličeci in hecnimi zvokci, ki jih dela v spanju. Nič nenavadnega, če je pa utelešenje ljubezni. To mislim dobesedno:)

Morda pa se že kmalu oglasim s kakšnim receptom. Skoraj pripravljena imam dva: za mediteransko granolo in njoke z rdečo peso. Do takrat pa koga pocartajte. Jaz zagotovo bom;)

You Might Also Like

28 komentarji

 1. ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
  ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!
  UŽIVAJTE VSAKO SEKUNDO :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Draga Zulejka,
  iskrene čestitke :)! Lila, kako lepo ime. Vse lepo in čim več crkljanja vam želim :)!

  OdgovoriIzbriši
 3. Oka je neizmerno vesela vaše sreče, naj bo vaša pot dolga in srečna ❤

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitke!! Se strinjam z ostalimi - zelo lepo ime. :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Zares naslajše!!! Bodite srečni! V objemu sončka in drug drugega!
  Ime je zares luštno in nadvse ji pristoji,mali prineski!

  OdgovoriIzbriši
 6. čestitkečestitke! ti trenutki so prav zares najslajši ...

  OdgovoriIzbriši
 7. Iskrene čestitke! Kako lepo dete.

  OdgovoriIzbriši
 8. Kakšna lepa pupa :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Hvala lepa vsem za te lepe čestitke!

  OdgovoriIzbriši
 10. Oooo, iskrene čestitke!
  Luštno ime za lušno deklico.
  Naj ji bo sreča mila in zdravje trdno!

  OdgovoriIzbriši
 11. Vsi smo malo presenečeni in vsi se strinjamo, da je Lila prekrasna deklica z prelepim imenom :). Uživajte kar se da in vse najboljše vsem trem.

  OdgovoriIzbriši
 12. Ja, se strinjam tudi jaz, res prijetno presenečenje. Ali nisem zasledila, bolj verjetno je, da si bila skrivnostna Zulejka... Zelo sem vesela za tako lepo novico, dnevi z otročki so neponovljivi in neskonočno zanimivi.
  Mmmm, ti kaj posebnega diši - ne mislim, da skuhaš ti, ampak da ti skuha tvoj T.?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sem bila skrivnostna, ker kar nisem vedela, kako delit novico. T mi skoz kuha, tudi zelo dobro, želj pa nisem imela ne v nosečnosti posebnih, pa tudi sedaj ne (ok, mogoče malo več sladkarij kot običajno:)).

   Izbriši
 13. Čestitke! Veliko sladkih trenutkov z družinico;)

  OdgovoriIzbriši
 14. Lila bombonček! Čestitke za tako velik zaklad!

  OdgovoriIzbriši
 15. dojenčka mateeee...kar malce sem jokava in zavidam tako močno, kot sneguljičina mačeha (niti slučajno zdravo fouš...ampka čisto pošteno in mastno fouš).

  lepo. prelepo. dobrodšla Lila. imate veliko srečo.

  OdgovoriIzbriši
 16. Hvala hvala vam, zlate/zlati ste!

  OdgovoriIzbriši
 17. IIIIII, čudovito! Sem bila zelo presenečena - se mi niti sanjalo ni. Krasno! Sem zelo vesela za vas! Uživajte drug z drugim in vse dobro vam želim. Jaz pa imam še pol poti;-)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! Ja ja, se nisem nič hvalila s trebuhom:) a res, na pol poti si? Juhuhu in čestitke! Se dobro počutiš? Kakšni cravingi?:)

   Izbriši
  2. Hvala;-) Zdaj se že počutim odlično! Cravingi so hvala bogu minili - bili pa so - zelo zelo čudni... Zdaj je res super obdobje! Uživajte s štručko - itak, da prehitro zrastejo...

   Izbriši
  3. Res, res? Kaj si pa jedla? ;) Jaz nisem mela nič posebnega, samo bolj pogosto sem hotela čokolado in sladkarije na sploh (in mi je zdaj žal, khm, da sem si prisluhnila, ampak itak ni šlo drugače;)).

   Izbriši
  4. Meni so pa sladkarije absolutno "smrdele". Imela pa sem zelo nenavadne želje - sanjala sem o rženem kruhu, ugrizu v domačo pico, sendvič...same takšne stvari, ki jih sicer ne smem (ker vsebujejo gluten). Zaželela sem si tudi zame precej neobičajno - ne vem, če smem to omeniti tebi - mesa... Take, zame neobičajne stvari. Kaj čmo - samo, da je mimo;-) Zdaj je super.

   Izbriši
 18. Iii, dojenčka imate. Krasno deklico z lepim imenom. Radi se imejte in čestitke!

  OdgovoriIzbriši
 19. Zadnje čase malo zapostavljam bloge, ker mi čas ne pusti, da pregledam vse kar mi je všeč in tako sem spregledala, da je vaša družina dobila novo članico. :)
  Čestitke in čim več lepih trenutkov, ki vam bodo privabljali nasmeh še veliko let! ;)

  OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe