Beležka za recepte

15:57

Moja hudo elegantna beležka za recepte.

Ah ah, kako me čas povozi ... Že ves mesec sem "na dopustu" ... Moj bloggerski to-do je neskončno dolg ... Ampak zdaj je na vrsti besedica o pomembnem pripomočku, ki me spremlja že kar nekaj časa: beležki za recepte. Da moram to deliti z vami, me je spomnil zanimiv prispevek, kako narediti knjigo receptov na Beautiful Mess.

_MG_8448
Lepa zmešnjava?

_MG_8459
In takole zgleda od znotraj.

_MG_8452
Naj jedo kolač!

Prej sem recepte in ideje zapisovala v en prastar rokovnik (verjetno ga je iz službe prinesel še dedek ... ), zdaj pa ga že več kot pol leta nadomešča ena taka luštkana mala beležka by Nika Perne Handmade Paper Goods, ki sem jo dobila kot darilo, ko sem kupila njen rokovnik. Platnice so oh in sploh stajliš, zraven je še praktičen plastičen ovitek, dizajn strani je lep in preprost, za mojo pisavo in okus je majčkeno premalo prostora za naštevanje sestavin (zato jih ponavadi zabeležim še v opombe). Bi vam priporočila nakup, ampak je Nika kot kaže že dolgo na dopustu (Nika, kje se skrivaš?). Kam pa vi zapisujete recepte?

_MG_8454
V lepi in dobri družbi.
 

You Might Also Like

5 komentarji

  1. Zulejka, hvala za lepo družbo :) upam, da kmalu uspe kakšna večja beležnica hehe

    glede blogerske to do liste se strinjam, hkrati toliko, pa premalo časa

    s Cvetlično Niko je tako, da imam še kakšna dva meseca dela za faks in že nekaj časa kar hudo službo / ampak pridem nazaj z novimi, upam da nekje v oktobru, novembru :)

    hvala!

    OdgovoriIzbriši
  2. Waaa, pridna, meni se nikoli ne da prepisovati receptov in jih imam zbrane samo v tiskani obliki. Tvoja beležnica je veliiiiiko lepša.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V preteklosti sem jih zapisovala v spiralast zvezek, sedaj pa jih shranjujem v obliki bloga

      Izbriši
  3. Res pridna :). Pri Niki sem si tole že ogledovala....bo treba kupit :). Lepo, lepo :)!

    OdgovoriIzbriši

  4. Nekega dne bo tudi meni uspelo:). Prvi korak je bil meni všečen fascikl...V virtini. Pri roki... A listi so pa kopije... A ga ni čez lastne rokopise in takšne zveščiče!!! Vabljivo !!!

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe