Nov dizajn za rojstni dan

21:43

























Ta-da! Tu je moje presenečenje - Uglašena kuhinja z novim predpasnikom;) Vam je všeč?

No, meni vsekakor je, zelo! Z Veroniko Škof, tisto polovico Lavivavere, ki ni moja sestra, sva si kar nekaj časa dopisovali o bodočem dizajnu Uglašene kuhinje, predvsem zato, ker ima Veronika toliko idej (in vse so dobre!). Ko sva se bolj ali manj strinjali o tem, v katero smer bi z dizajnom šli, sva se dobili na super kratkem sestanku (nisem še imela tako učinkovitega sestanka), kjer sva dorekli zadnje detajle, in ostalo je še kar nekaj časa za kavo z ovsenim mlekom. Veronika je (poleg tega, da je polna idej in zelo učinkovita) res simpatična, topla in, kot vidite, zelo talentirana punca. In veste, sploh ni hotela, da jo takole hvalim (evo, še ena pozitivna lastnost: skromnost!).

In sedaj še druga lepa novica: moj kuharski blog prav danes praznuje svoj 4. (!) rojstni dan. No, od prve objave na Lakotnikovem brlogu so minila štiri leta, nekje vmes pa je bilo leto stagnacije (služba+diploma=nič časa za blog). Morda bi sicer bilo bolj prav praznovati datum, ko je bil blog pred dvema letoma ponovno rojen kot Uglašena kuhinja, no, pa saj lahko praznujemo tudi tega (25. januarja vsi rabimo še kak razlog za praznovanje, kajne?;)), a zgodovine na internetu ne moreš zatajit - torej, vse najboljše za te, dragi blog!

In ker imam danes same dobre novice, sem se odločila, da vam nekaj podarim. Ja, najlepše bi bilo, če bi vas vse povabila na torto, ampak letos še ne:) V nedeljo bom izmed vseh, ki boste pod to objavo pustili komentar (namig: voščilo blogu ali pohvale dizajnerki), izžrebala nekoga, ki bo dobil eno luštno presenečenje.



You Might Also Like

38 komentarji

  1. Vsekakor iskrene čestitke za 4. rojstni dan! Novi dizajn pa je super - mi je zelo všeč in paše malo spremembe. Jaz jo prav pogrešam pri sebi, pa se nekako kar ne spravim k delu...

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za rojstni dan in čestitke za prenovo.
    Very chic. SUper!

    OdgovoriIzbriši
  3. Kakšna popolna preobrazba! Simpatično! Vabljivo! Vedno okusno in polno dobrih idej ter branja!
    Čestitke!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Uaaaau, kako lepo! In vse najboljše + še na mnoga, mnoga leta!

    Jaz sem itak tvoj fen, pa čeprav morda ne upoštevam vedno tvojih receptkov, občudujem pa tvoje fotografije, slog pisanja in nasploh pogled na svet. Pa saj veš! Ful sem vesela, da se tudi zares poznava, hura za blogerska poznanstva ;)



    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepo in uglašeno. :-) Čestitke!!! Tina

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke!:) Lušno izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  7. uf, res hud dizajn!! pa vse najboljse ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. čedno! bravo veronika in vse najboljše !

    OdgovoriIzbriši
  9. Zares ljubko (jupi za osebno slikico) in prijetno umirjeno :)

    Čestitke!
    Nataša

    OdgovoriIzbriši
  10. čestitke! meni je všeč, kako zanimivo vse napišeš...z dokaj humorja in luštno:) ter seveda koristno kar se tiče hrane.

    OdgovoriIzbriši
  11. Eden mojih najljubših food-blogov je zdaj še lepši, juhej, vse najboljše in na še mnogo okusnih objav :)

    OdgovoriIzbriši
  12. 4 leta, fiuuu, to pa je nekaj, ne?!
    Nov predpasnik mi je všeč zelo :-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Čestitke za 4 leta in za prenovljen blog.
    lp, Ljuba

    OdgovoriIzbriši
  14. Jaz imam zelo rada tvoj pogled na svet, tvoje zares lepe slike in svežino tega blogca. Še bolj redno berem od takrat, ko se je rodila Lila in je bilo par objav prav najnežnejših na svetu :)Zdaj je blogec še lepši in obema čestitke za to!

    Doroteja.

    OdgovoriIzbriši
  15. Čin na naslednje štiri! Jaz pa pridno jem po tvojih receptih in se mi zdi fino =)

    OdgovoriIzbriši
  16. Še z moje strani čestitke za 4 leto bloganja. Zgleda pa da je sedaj trend preoblek blogov, saj sem ga tudi sam pred kratkim preoblekel v bolj sterilno verzijo.

    OdgovoriIzbriši
  17. plosk, plosk, plosk!!! bravo za vztrajnost in predanost :-) in seveda bravo oblikovalki!
    na še mnogo lete pisanja in branja :-)

    OdgovoriIzbriši
  18. Čestitke ob obletnici bloga, čestitke tudi oblikovalki! In seveda še na mnoga leta, da bi nas razvajala s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami ter fotografijami, ki so prava paša za oči.

    OdgovoriIzbriši
  19. Hudo lep dizajn! Se kar ne morem nagledat nove podobe bloga:) In tega ne pravim zaradi nagradne igre!:)

    Čestitke tudi za vztrajnost, izvirnost in za redne objave. Na vsaj še enkrat toliko let:)

    OdgovoriIzbriši
  20. Vse najboljše! Sledim ti preko maila, ob tej priložnosti pa sem prišla še sem.
    Tvoji recepti so prav cute in priročni, veliko sem se naučila.
    Izgled mi je všeč, romantično in vintage <3 Pohvale obema.

    OdgovoriIzbriši
  21. Vse najboljše! Sledim ti preko maila, ob tej priložnosti sem se pa še sem oglasila. Its celebration time. Tvoji recepti so zelo cute in priročni. Veliko sem se naučila. Izgled je čudovit, romantičen in vintage <3

    OdgovoriIzbriši
  22. vse najboljše za blogovski rd in za dober dizajn! recepti so pa itak za prste obliznit, vedno dodelani do konca. hvala zanje!

    OdgovoriIzbriši
  23. Naša družinica že lep čas mmmmm-a ob receptih, ki jih tako velikodušno deliš z nami. Z veseljem prebiram tvoje simpatične in iskrive objave. Bravo in še naprej sledi svojemu srčku :-)

    OdgovoriIzbriši
  24. Hvala za prikupne in iskrive objave. Mi ob receptih vedno mmmmmljaskamo. Sledi še naprej zdravemu razumu, predvsem pa srčku. Stran je čudovita :-)

    OdgovoriIzbriši
  25. Waaaauuu!!! Čestitam in še veliko dizajnerskih ter okusnih čarovnij v prihodnje :-)!!

    OdgovoriIzbriši
  26. Uglašena kuhinja je bil prvi food blog, na katerega sem - seveda - po naključju naletela in od takrat bi me blo sram priznat koliko ur sem že previsela gor. Hvala za bolj zdrave ideje, s katerimi postane v kuhinji še slajše in bolj domačno. Super blog, in nov predpasnik prav tako ;)

    OdgovoriIzbriši
  27. Preprost, čist, iskren in poln okusnih, zanimivih receptov. Tak je tvoj blog v mojih očeh. Zdaj je še bolj jasen, meni pa všeč prej in potem :))Čestitke za RD, še na mnoge zapise in lepe fotke.

    OdgovoriIzbriši
  28. Vse najboljše in hvala ker obstajaš! Blog je krasna insipracija, s čudovitimi fotkami in finimi recepti. Pri tujih food blogih sem se ponavadi zagledala v fotke ampak v večini primerov sem se zapletla pri receptih. Tvoji pa so napisani tako zelo enostavno, da moraš poskusit (in nekaj sem jih že in vedno uspe). Prosim, nadaljuj z dobrim delom in nas razvajaj ;)

    OdgovoriIzbriši
  29. Vse pohvale blogerki in dizajnerki ter seveda vse najboljse blog!
    Rada pokukam sem in kaj dobrega sprobam. Sem dobila ze veliko dobrih namigov tukaj, tako da ... se pridem :)
    Sem se pa zadnjic malo ustrasila, ker sem mislila, da ne bom vec mogla spremljat Uglasene kuhinje ... ampak sem kmalu ugotovila, da gre za zaprtje samo zaradi prenove.
    Cestitke vsem se enkrat!

    OdgovoriIzbriši
  30. iiiiii, luštna preobleka bloga. pa vse najboljše ob 4rd :)

    OdgovoriIzbriši
  31. Super je nova preobleka, res <3
    In vse najboljše, na še mnogo (pri)srčnih objav!

    OdgovoriIzbriši
  32. Čestitke! Nova preobleka je res super!

    OdgovoriIzbriši
  33. Lepa prenovitev in čestitke za 4-letno vztrajnost!

    OdgovoriIzbriši
  34. Zelo lepo si prenovila blog in kakšna sreča da imaš Veroniko, tako zlato prijateljico. Moj blog tudi čaka preurejanje in tudi jaz imam fajn prijatelja, ki mi pomaga.....samo, vsega res ne more sam :P. Kako pa kaj mala Lila?

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe