Giveaway!

08:00



Tole nagradico vam že dolgo dolgujem;) Vrečke so najlepše metine barve, stajliš črtaste in priložene so jim fine nalepkice za "zapečatenje". Od znotraj so plastificirane, kar mi je prišlo zelo prav in bo tudi vam, če bi radi vanje zapakirali hrano ali domačo kozmetiko (ker se ne poznajo mastni madeži navzven;)).

Super fine vrečke iz Trgovine Popolne dekoracije so lahko vaše, če nam v komentarju pod tem zapisom zaupate, kaj bi v njih shranili. Kaj sem vanje zapakirala jaz, napišem kmalu:)



Za več inspiracije si oglejte še druge vrečkice na spletni strani Trgovine Popolna dekoracija. Tri nagrajence izžrebamo čez en teden (komentar oddajte do nedelje, 10. avgusta do polnoči).




You Might Also Like

21 komentarji

  1. V vrečke bi shranila zdravo sladko malico - na primer veganske ajdove kekse ali ovsene piškote. Mogoče bi jo uporabila tudi kot darilo: s čajno vrečko, piškotom in lepim posvetilom :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ko vidim te vrečke vedno pomislim na pražene mandelje, čeprav je do zime še dolga :)

    OdgovoriIzbriši
  3. V vrečko bi spravila piškote, ki jih vedno spečem, ko imamo poleti piknike, da bi lahko najdražji odnesli sladkiše še domov.

    OdgovoriIzbriši
  4. Preizkusila bi kak nov recept in izdelke tako lično zapakirane podarila prijateljem. Pomoje bi bili veseli :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovite vrečke za čudovita darilca! Tvoje fotografije namigujejo na ognjičevo mazilo. Tudi sama sem ga naredila nekaj dni nazaj, ga spravila v lične mini kozarčke... Kdo se ne bi razveselil takega darilca, zapakiranega v prelepe vrečke... Za piko na A bi vanje dodala še košček poezije - na roko napisane, seveda :)
    Čestitke za novorojenčico in super blog!

    OdgovoriIzbriši
  6. Vsekakor piškotke, od čokoladnih, sadnih, kokosovih, z oreščki ali brez... mmmm, vrečkice sigurno ne bi ostale prazne... polne pa tudi dolgo ne ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Milo domače izdelave za darilo :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Kakšno posebno home made darilce ali pa domače piškote :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Oh, gotovo kakšen kozmetični izdelek lastne proizvodnje na posteljici posušenih vrtničnih cvetov... moji zelo dragi prijateljici, ki kmalu praznuje, za rojstni dan. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. V vrečke bi shranila različne piškotke, malico...

    OdgovoriIzbriši
  11. Ljubke so, res! Kot nalašč za mini piškotke, pražene lešnike:), kakšen domač čaj, milo....
    Pozdravček!

    OdgovoriIzbriši
  12. ... mmmmmm, lepe vrečice ... kot nalašč za doma narejena mila, sivkine piškote s kamutovo moko, zelišćne čaje, v gozdu nabrane lešnike, vrečice sivke za v omaro, kopalno sol z vrtničnimi cvetovi ...

    OdgovoriIzbriši
  13. Moja mami je moja tako rekoč najboljša prijateljica. Zelo sva navezani in zelo dobro se razumeva. Ona je oseba, ki me najbolje pozna in edina, ki me nikoli ne ocenjuje in mi dovoli biti, to kar sem.
    A glede na to, da se s septembrom selim v Švico, si lahko mislite, kako se obe trenutno počutiva...
    Seveda sva hkrati veseli, ker si izpolnjujem dolgoletno željo, a sva tudi žalostni, ker se zavedava, da bo najin odnos sedaj drugačen in da več ne bova v takšni ˝navezi˝, kot sva do sedaj bili :(
    V vrečke bi zapakirala ljubka sporočilca in mala darilca, ki povezujejo le naju. Na vrečke pa bi napisala datume, kdaj naj posamezno odpre.
    Vem, da bi ji takšna stvar olajšala in polepšala dneve do najinega ponovnega snidenja...

    OdgovoriIzbriši
  14. Zagotovo jih bi porabila za pakiranje mini darilc - unikatnih uhančkov, ki jih tako rada podarjam svojim prijateljicam. Pa za slastne piškotke, ki pogasijo lakoto na dolgih sprehodih. Za posušene začimbe, čaj .... Aaaah, nekaj časa bi jih pa samo gledala, tako so lepe.:) <3

    OdgovoriIzbriši
  15. Notri bi dala kakšno priročno darilce za rojstni dan, pražene mandlje, piškote..

    OdgovoriIzbriši
  16. V vrečkah bi se zelo dobro skladiščili domači piškoti in domača frutabela. Pa ne za dolgo, njam :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Se strinjam s predhodnicami - so kot nalašč za kakšno darilo, kamor daš domače piškotke, doma pripravljeno milo ali kakšno drugo malenkost. Luštne so. :)

    Urška

    OdgovoriIzbriši
  18. Uporabila bi za suho sadje in kutinov žele, home made seveda. Bila bi luštna darilca...

    OdgovoriIzbriši
  19. notri bi sigurno dala kakšne prigrizke za na fax, uporabila bi jih kot darilo, saj so čisto preveč lepe, morda tudi za shranjevanje kakšnih posebnih stvari, ki jih imam doma ... pa sigurno bi se sproti našla še kakšna ideja :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Posušene sivkine cvetove za izdelavo mila, piškotov...

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe