Fensi hladilnik + fensi voda

17:48


Oh, kako sem si oddahnila, ko je skozi vrata prišel tale srebrni monolit, ki mu drugi rečejo hladilnik. Ne le zato, ker imam končno nov hladilnik, ki ne dela hrupa, nima čudnih vonjav, ki so morda tam ostale od preteklih lastnikov in je dovolj velik za vse. Oddahnila sem si, da je prišel do mene cel in da so ga sploh spravili noter. 



Dostavljalec hladilnika namreč ni dostavil do vrat, saj bi mu krasne veje na našem dovozu lahko poškodovale cerado, tako je moral moj dragi ponj. In ponj je šel do konca našega dovoza, s prastarim mini traktorčkom in "šaflo", na katero je naložil ta dragoceni tovor, ki se je vso pot zibal, jaz pa sem trepetala, da se bo zvrnil in bo konec z njim. Potem sem še malo trepetala, ko sta ga s tastom nesla v hišo, malo za hladilnik, malo pa tudi zanju.


No, vse se je srečno končalo in bam bam bam, hladilnik smo postavili na častno hladilniško mesto, ga na hitro napolnili in zdaj nanj že pridno magnetkamo otroške risbice (pa še kakšno odraslo in eno darumo od Mete Wraber). Nad vsem pa bedi oko.

Tale Boschev monolit (v resnici se mu reče Serie 6 KGN49AI22, ampak to je najbrž manj zapomnljivo kot monolit, kajne?) je res zelo velik, večji od Tadeja, pa morda tudi pametnejši od mene, hihi. Zaenkrat sem opazila, da je sadje res dlje sveže in da se ne zbira kondenz v predalu za zelenjavo, kar je res kul. Všeč mi je tudi, da je tih, kar bo najbrž še posebej razveselilo goste, ki prenočijo na našem kavču, saj imamo dnevno in kuhinjo v istem prostoru. Še posebej pri srcu pa mi je polička za vino (pokažem v kakšni naslednji objavi). Zato sem hotela dati tej objavi naslov Hladilnik za odrasle:)))
Pa tudi sicer je sedaj moja kuhinja videti malo manj študentsko, kajne? 


In ker smo tako odrasli in fensi, pijemo včasih tudi fensi pijače. Pa kaj, če so brezalkoholne. To je še bolj  odraslo:)

Fensi voda 

Eni ji pravijo voda z okusom, drugi detox voda ...  Lahko bi ji rekla instagram voda, ampak ji rečem fensi voda, ker je pač voda, ampak malo bolj nobel. Pravšnja za tiste goste, ki vas spravijo v zadrego, ko si zaželijo "samo vodo, nič drugega".

1 l vode
2 vejici melise
1 mala kumara
nekaj jagod (mi imamo celoletne na vrtu)
led

Vse sestavine daš v vrč in malo počakaš. Naliješ v kozarce z ledom ali brez.

Objava je nastala v sodelovanju z Bosch Slovenija, od koder prihaja tale krasni srebrni monolit Serie 6 KGN49AI22. Hvala, ker podpirate znamke, ki omogočajo delovanje Uglašene kuhinje.




You Might Also Like

2 komentarji

  1. Fancy. Fancy.
    Kot je fancy včasih življenje.
    Odličen hladilnik. Kuhinja cela. Pa še dva požirka vode in je svet kuj lepši ;)
    Uživajte.

    OdgovoriIzbriši
  2. O waw, res je lep.
    In to ravno zdaj, ko imam jaz podarjenega, ki mu ne dea termostat. :)

    Vodo si pa pogosto privoščim na tak način, le da z malinami.

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe