Novo leto je nov začetek

10:30

Za začetek samo oznanjam, kar je očitno.

Ne bi rada bila najbolj osladno ezoterična blogerka, kar jih poznate, ampak v meni je seveda tudi malo tega. In zato se mi novo leto zdi najboljši čas za nove začetke. V času pred tem sem se znebila nekaterih stvari, ki so me obremenjevale, ker je bil čas dober za to. Sedaj pa lahko začnem z novostmi. In ker nisem le ezoterična, ampak tudi vraževerna, bodo to zaenkrat ostale skrivnosti.

Ste se tudi vi odločili za kaj novega v tem letu? Slučajno sem naletela na dve dobri stvari, ki nam lahko pomagajo pri tem:

- nekaj navad, ki zaštartajo možgane na najbolj pozitiven način (video); jaz sem poskusila in zame deluje, sploh dihalne vaje so mi zelo všeč

- Kristina Kuzmic je neverjetna, jo poznate? No, v tem videu govori o eni svoji večerni rutini, ki jo lahko poskusimo, ne stane nič, je pa  krasen zaključek dneva (in morda je na njej še kaj več). Nekje sem slišala, da so zadnje misli pred spanjem kot marinada za dušo:), zato jih je treba izbrati, in izbrati dobro.

Poleg tega se je Tadej odločil, da bo spremenil naša jutra in nas je začel zbujati bolj zgodaj, kar se mi zdi res super. Upam, da mi bo to dalo zagon, da se spet lotim še bolj zgodnjega vstajanja in ostalih pozitivnih stvari, ki pridejo s tem, kot sem že enkrat naredila po programu Crystal Paine, ki je nona bloganja in res topla ženska. (Če vas zanima, poskusite njen tečaj, meni je bil res top! Link: Make Over Your Mornings).

Srečno, zdravo, pogumno in veselo leto 2018!



You Might Also Like

1 komentarji

  1. Casino of the night slot - DrmCD
    I 나주 출장마사지 was sitting at the table next to a friend and I 안산 출장안마 was wondering if anyone in the room had 구리 출장안마 a 충주 출장안마 look at the slot. This is the 전주 출장샵 one I've seen

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe