Nagrajenci!

13:50

Drage moje, dragi moji, 

to je objava, v kateri ugotovite, kako grdo pisavo imam. ;) Navdušena sem nad vašim odzivom na nagradno igro s PlanetBIO, najraje bi vsakemu izmed vas poslala vsaj en super presni truffle ali kaj podobnega. Lahko pa pridete na obisk, pa vam z njim postrežem (samo ne vsi naenkrat, prosim).

Lila je iz prve izžrebala točno tri listke z vašimi imeni. Še dobro, saj back-up plana, kaj narediti, če bi jih izžrebala pet ali pa samo dva in potem še dva, nisem imela;) Nagrajenke so: Ana (Cinnamon&Thyme), Tamara Š in Tina ZR. Punce, javite se mi prosim na mail.

Tisti, ki tokrat niste imeli sreče, pa lahko še vedno izkoristite 15% popust na zelene reči za v smoothieje in se vključite v program s poetičnim naslovom Čisto zelene spremembe, v katerem boste, kot pravijo na PlanetuBIO, podrobneje spoznali živila, ki čistijo telo, predvsem alge in trave, vsak dan boste osvojili en jogijski položaj in prejeli nasvet iz aromaterapije z receptom za negovalni izdelek. Tako, malo neplačane reklame, ker verjamem, da so to kul stvari.

You Might Also Like

6 komentarji

  1. Ooooo, pa saj ne morem verjet! juhuhu! Lila, sonček, hvala :)!

    OdgovoriIzbriši
  2. Cestitke vsem!
    Zulejka brez perfekcionizma, saj veš šenkanemu konju ... :)

    Mmmm, tisti presni turffle sounds magical.

    OdgovoriIzbriši
  3. Haha, jaz imam doma popolnoma identično skodelico :-)

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe