Lepe stvari na internetu

07:00



Že dolgo nisem z vami delila seznama lepih stvari na netu. Prepričana sem, da si ga res želite;) No, jaz jih že rada berem ...

Moja sestra se je lotila torbic! Žal je nisem mogla prepričati, naj jih naredi veganske, ampak če še kdo pošlje takšno povpraševanje, jo pa morda prepričamo? Ker lepe so pa ful. Pa še za na kolo. (Ko sem živela še v mestu, kjer se kolesari, sem vedno iskala samo torbice za na kolo).



Danilo dela naaaajlepše torte. Ko začnejo delati vegansko ticino maso, jo takoj naročim. V obliki Zverjasca, jasno.


Zadnjič sem si kupila šopek ranunkul ali zlatic. Za večno je obeležen na instagramu. Moje pa so tudi že pokukale iz zemlje. Ampak do cvetenja je še daleč.

Manca Juvan, ja, tista fotografinja, za katero ste že nedvomno kdaj slišali, ima nov pejđ. Lep, nežen, topel, a prav nič kičast, kar bo razveselilo vse, ki vas ne gane trenutno popularen bleščeči, sladki stil družinske fotografije. Manca je profesionalka, ki izhaja iz dokumentarnega žanra, in zna narediti brezčasno fotko. Jep, k njej se lahko naročite na fotošuting.



Dokler ne bom imela stare, stare kredence iz masivnega lesa, moja kuhinja preprosto ne bo popolna. Ve kdo za kakšno kredenco, ki si želi nov, topel dom?

Ena knjiga, ki me že dolgo mika, ampak je še nisem naročila, je A Kitchen in France. Brez dvoma je vizualni presežek, tako kot njen blog in Mimi sama, malo me edino skrbi, koliko receptov v knjigi je vegetarijanskih oz. takih, da bi se jih dalo prirediti. Jo kdo že ima?



In za konec še tole, ker se vsaka solidna stvar na internetu konča z videom luštnih muc. ;)


You Might Also Like

12 komentarji

  1. Zulejka, hvala da šteješ moje tortice med lepe stvari na spletu. Mogoče pa enkrat dobiš eno, ki ne bo samo v virtualni obliki ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Veš da, vedno. O, to bi pa bilo nekaj! Hvala za misel;)

      Izbriši
  2. Pozdravljena, že kar nekaj časa spremljam tvoj blog. Samo en majhen predlog glede nakupa nove kuharske knjige, močno priporočam vegansko kuharsko knjigo Deliciously Ella, kjer so zbrani super zdravi recepti za katere ne potrebuješ veliko časa. Drugače pa je veliko receptov in odličnih člankov tudi na njenem blogu http://deliciouslyella.com. Lp.

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh, same lepe!!!!!
    Bi se težko odločila za zmagovalno! Kredenca očara, tortice privlačijo, koncept torbic je zanimiv, fotografije čista desetka.... knjiga mikavna in verjamem, da boš lahko recepte prirejala po svoje.
    Jaz sem danes končno prišla do cvetače, jutri grem v lov na pašto....
    Za kredenco povprašam....in sporočim, če bo kje kakšna. Tudi mi jo bomo enkrat imeli :). Sedaj se ravno spravljam k obnovi ene majhne komode...čisti užitek!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, komoda. Rada bi videla, kaj boš naredila z njo!

      Izbriši
  4. Kako so pa te torbice lepe! Drage precej, ampak res lepe. Pa vredne denarja, da ne bo pomote. Le za študentski/brezposelni svet ne. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, te čisto razumem ... Jaz imam sicer tudi etični pomislek, moram najt eno lepo umetno usnje, in jo prosit, naj mi naredi iz umetnega;)

      Izbriši
  5. Vegansko ticino maso se da narediti, želatino pač zamenjaš z agar agarjem. Je za probat ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bom probala, ko bom imela za pikico več časa;) ti si že probala?

      Izbriši
    2. Bom probala, ko bom imela za pikico več časa;) ti si že probala?

      Izbriši
  6. Hi, hi, se še vedno spravljam :). 1000 nujnih reči je bilo vmes in ... ko bom... že sedaj vem, da ne bo nič posebnega, a vendar... je zanimiva sama po sebi :). Pošljem slik'co na mail. Pozdravčki!

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe