To poletje si želim ...

00:01

Poletni cukri. Lučke, pravzaprav;) *

Želim si, da bi bilo to poletje dolgo. Ravno prav toplo. Mirno in ljubeznivo. Igrivo in navdihujoče. Svobodno in nasmejano. Brezskrbno in bogato. Hafis, moj najljubši pesnik (naj vas ne moti, če bom ta naziv nadela še kakemu drugemu;)), je napisal:  "Edino, kar lahko kadarkoli zanima Modrega človeka je,/kako dajati Ljubezen. " Ne bi se mogla bolj strinjati. Čeprav me to pravzaprav najbolj zanima, pa še nisem moder človek in me poleg tega zanima še en kup drugih reči. Nekatere tako zelo, da bi jih imela doma. Tukaj sem jih nekaj "nabrala" v seznamčič. Glejte in vzdihujte z mano;)

Kuhinjski cukri

Šalčke, čajniki, sladkornice od tu.
Kaj keramičnega iz Sisi.


Lepe stvari

Beležke od Nike.
Mačko Objemačko
od Valentine. Vsaj eno.


Lišp

Broško Hane Karim.
Tole od Neže, Embrace Softgoods.


Knjige

Tole kuharsko knjigo.
In tole. Pa še tole.


Gadgeti

Dehidrator, da bom lahko čarala presne jedi.
Eno tako miš, da se mi ne bo roka čisto pokvečila.
Takle objektivček.

*Fotke by: Neža Embrace, Chocolate and Zucchini, Pip studio, Studio 13, Nika Perne Etsy, Sisi, Hana Karim, Barbarella. (če katero objava moti, naj mi prosim sporoči in naj mi ne zameri. Z najlepšimi (tudi reklamnimi;)) nameni.



Kaj si pa vi želite to poletje?;)

You Might Also Like

14 komentarji

  1. Ja ja ja za Pipstudio, meni so tudi krasne :) super šalčke in vse ostalo. Kuharskih knjig ni nikoli preveč in moja stara embrejska je grozno umazana in potrebuje kompanijo :)

    hvala, ker si me uvrstila v tako dobro družbo in želim ti res toplo in lepo poletje, kakšen poletni dež pa tudi (ker ga rabimo občasno)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse izgleda čudovito!
    Kaj si pa jaz želim? Hm... sigurno nobenih materialnih stvari, ker jih preprosto ne rabim. Pravzaprav si ne želim ničesar. Pa ne zato ker bi vse imela, zdaleč od tega, a enostavno ker grem s tokom. Kot pride. Če na tej poti še osebno zrastem in poštimam določene zakompleksane situacije, pa bolj zadovoljna ne bi niti želela biti ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nika, se strinjam glede dežja! Poleti tudi kar paše, pa en tak poseben vonj ima ... Ne bi si mislila, da ti bojo pipike (hihi) všeč, se mi je zdelo, da maš raje minimalizem (jaz imam tudi rada oboje, ne morem se odločit med minimalizmom in šik kičem;))

    Bravo, Lenčka, da se znaš upret materialnim željam! Jaz sme se recimo danes zadržala, da nisem kupila aparata za sladoled, kar si štejem v čast;) (hmja, malo goljufam, v resnici moram pazljivo delat z denarjem pa ga zato nisem kupila;) - sem pa modelčke za muffine;))

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj Zulejka, tista torbica, tam zgoraj, me je čisto prevzela, sem se kar malo zagrebla, oprosti. Pa sploh ne vem če si jo lahko privoščim, jaz moram biti namreč trenutno tudi zelo previdna z denarjem.
    Tudi meni so Nikine beleške zelo všeč, na kuharce sem itak nora, pa še bi lahko naštevala. Moj seznam želja je predooolg. Sploh ne vem če bi lahko naredila "jagodni izbor", najbrž bi mi odločanje vzelo čist preveč časa. Drugača pa se tudi jaz zelo strinjam z Lenčko. Materialnim stvarem se je treba upret, ni lahko je pa najbrž osvobajajoče. Tudi jaz mam eno (dve) nematerialno željo. Da bi bili moji škorčki zdravi, zelooo. Druga pa je zame, manj pomembna pa vendar. Želim si več prostega časa, časa kat tako, da bi se lahko, tako kot včasih, prestavila v drugo dimenzijo in pozabila na čas.
    In še, hvala Zulejka, da so moje mucke tam vmes. Zelo paše.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zulejka, pa ja nisi kupila srčkaste modelčke v Hoferju? hehe
    Če nisi te, jih je pa moja mami ;). Je rekla, da se jim ni mogla upret in so res dobri. Mafinčki kar popadajo iz njih!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ah, ni panike, Valentina, ti kar lepo nosi torbico, jaz si je ne smem privoščit zdaj, Neža pa bo gotovo še kaj lepega sešila;) In poznam ta občutek glede prostega časa, no, jaz imam letos kar precej prostega čas, to pa res;)

    Hehe, Lenčka, nisem srčkaste, ampak navadne. Čeprav me mikajo tudi srčkasti ... ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, sem kar za minimalizem :) ampak bi imela poleg navadnih belih kakšno tako, da malo razbije belino :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ni slab tale tvoj seznam in bi marsikaj imela tudi jaz, vendar tale: "Edino, kar lahko kadarkoli zanima Modrega človeka je,/kako dajati Ljubezen." je pa zmagovalen in sem prepričana, da bi vsi prišli prej do željenih materialnih stvari kot pa do tega. ♥

    OdgovoriIzbriši
  9. Živjo, Darsi! Ja, tale citat je res čudovit ... ♥

    OdgovoriIzbriši
  10. Živijo, Zulejka, tukaj Tanja z Wabi Sabija. :) :) Noro luštne šalčke!!! Pred časom sem prav takšne odkrila v neki poljski online trgovini pa se mi ni dalo preračunavat njihovih zlotov v evre pa iskat košarice po tisti strani s samimi čudnimi besedami. In evo, potem jih odkrijem pri tebi in....mislim, da boš kriva, da bom prekršila svojo zaobljubo o nenakupovanju. :)Ti, ti...!

    Super lepo se imej!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Pozdravljena, Tanja! Hehe, nič hudega, če si privoščiš kakšno lepo šalčko tu pa tam;)

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasen izbor, kar se da kupit/dobiti v dar/podariti niti ni tak problem...jaz bi rada recimo takole fotkala hrano kot ti....delam, delam, vadim;)

    p.s. od kar je SISI na spletu pa je še lažje, ker "samo" klikneš;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Matilda, tvoj komentar mi je polepšal dan! Hvala za kompliment! Ves čas se trudim, da bi se še izboljšala, berem bloge ... Tule je recimo ena stran, ki je posvečena samo fotkanju hrane: http://www.learnfoodphotography.com/, mogoče boš našla kaj uporabnega zase. Kje pa se da videti tvoje fotke/recepte? Ali jih še skrivaš pred javnostjo?;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga Zulejka, mojih fotk se ne da (še) videt, recepti so pa od nesestre. Šele ko bom superperfektna (uahahaha)...do takrat pa pridno kupujem pogrinjke, podstavke, šalčke in se učim.
    Hvala za link.

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe