Kolaž iz pomladi

17:17



Že predolgo nisem nobenega naredila... Sicer ne vem, zakaj bi vas točno zanimal, ampak, če ste malce kot jaz, radi kukate ljudem v nakupovalne košarice (jaz bi tudi v torbice, ampak se res ne spodobi).

Sem v takem moodu, da bi vse imela "na rožce"!

Rožaste superge. Ta top. Tak kardigan. To bluzico.

Katero koli šalčko od tukaj. Kar koli od Bloomingvilla. To knjigo. In še posebej tole.

Takle šopek. Takle kotiček:)

In želim si, da bi se sneg na vrtu stalil, da bi lahko prvič v življenju posejala ranunkule. Pa solato in krešo. Pa regrat bi šla nabrat.

Skratka, čisto sem že v pomladi. Vi tudi?

P.S.: Kmalu skuham kaj z marjeticami pa tko:)

You Might Also Like

5 komentarji

  1. zelo ingliš kolažek, tak da zraven pašejo merenge z sirupom in pomarančni kolač ... jeh, sem že pomladna ampak pri meni se pomlad kaže v mornarskih črtah, bunkastih mavričnih ogrlicah, rdečih balerinkah, oranžnem trenču in tudi enem Blomingvill skoraj rožastem krožni in diši mi po mangu...ziher zaradi barve ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fino se mi zdi, da si kolažek prepoznala kot angleški. Sem gotovo čisto poangležena, ker sem zasvojena z Misfits, Sherlocka čakam, Downton Abbey pa je na hold.;) Če bi imela kaj časa, bi šla spet brat Jane Austen.

      Izbriši
  2. Ah... in oh...Ja, težko reč, kaj ne bi...Obožujem cvetlice ter vse cvetlične dodatke, za na sebe pa...še nisem preizkusila.. Morda pa..
    Naj bo tvoja pomlad vsa v cvetju!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz še nisem čisto v pomladi, pa bi rada bila. Vreme mi nagaja. Zvončki na vrtu so že pognali, pa jih je sneg spet prekril :(. Krivica se jim godi in meni tudi.
    Lep kolaž si nardila in res te vleče v rožice :). Jaz ga tudi nameravam, bova potem primerjali kako sva si različni ali pa podobni ;).
    Sicer sem te pa iskala na instagramu, se mi zdi da sem enkrat videla da si gor, pa te ne najdem...imaš tam drugačno ime?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Že čakam tvoj kolaž:) na instagramu sem, ampak nisem aktivna. Če se prav spomnim, sem bila pod nickom enjambement22. ;)

      Izbriši

Preberi tudi

Subscribe