Najboljša pisanka, kar sem jih kdaj dobila

23:16


Naj vam zaupam nekaj o seznamih želja - uresničujejo se;)))
Praktično vsi food bloggerji, ki jih spremljam,zadnji mesec ne govorijo o drugem, kot o novi knjigi Heidi Swanson z naslovom Super Natural Everyday. Najprej sem se tolažila, da bom zaradi finančnega stanja pač uživala zgolj v predelavah Heidinih receptov, nato pa sem se odločila, da si tole knjigo pa le lahko privoščim. In potem sva šla s T. na Koroško, kjer me je čakala pisanka, ki sta jo pripravila njegov brat in mama. Nikakor mi ni hotel povedati, kaj je, je pa rekel, da bom zelo vesela.

Kar nisem mogla verjeti, ko sem v roke dobila Super Natural Everyday! Malo je manjkalo, pa bi začela skakljati po kuhinji. Knjiga je polna čudovitih fotk in krasnih receptov - vse bi skuhala! No, to lahko tudi naredim, saj so recepti vegetarijanski. Je pa res, da gospa uporablja čisto preveč masla za moj okus;), ampak je pa carica, definitivno.

Takoj, ko sem lahko, sem preizkusila njen recept. Pač tistega, za kar sem imela vse sestavine. Muffini s proseno kašo, limono in medom. Rahli, lepi, spominjajo me na otroštvo. Objavim recept, ko jih pretopim v vegansko različico:)

You Might Also Like

6 komentarji

  1. Kako sem vesela zate ♥!!! Super, super je tale tvoj T.

    Tudi jaz obožujem kuharske knnjige, pri kuhi pa priznam, kar malo preveč poenostavljeno-improviziram :-)

    Se priporočam(o) za kak fini recept :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kaj pa je to pisanka? :)

    Drugače pa so kuharske (še posebej pa slaščičarske) knjige nekaj najboljšega ever! Sama sem prav ta vikend ugotovila, da moram kupiti nov veliiik fascikel, ker imam že 2 polna Odprtih kuhinj, prilog Nedela. Obožujem listanje med recepti, prebiranje sestavin, ogledovanja fotk, sestavljanje imaginarnih jedilnikov... To me blazno me pomirja. Kuham in pečem pa potem vedno in večini zgolj po navdihu in brez receptov. Kako smo hecni ljudje. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. To je pa res lepo darilo. Sem vesela zate. Sicer pa tudi jaz kot ti zelo rada prebiram recepte, si oglejujem slike, študiram kombinacije, potem pa dobim navdih za nekaj mojega.

    OdgovoriIzbriši
  4. @Piščanček: T. je res super, ampak glavno zaslugo za tole darilo sta imela njegov brat in mama (ki sta super):))

    @Katja: hehe, pisanka je ena taka koroška reč. Si kaj brala Prežihovega Voranca?;) V osnovi je pisanka darilo botra svojemu birmancu in to šarkelj, pirh in pomaranča. Sedaj pa je to vsako darilo, ki ga dobiš za Veliko noč (ali par tednov pozneje:))

    Mene tudi listanje po kuharskih knjigah pomirja in navdihuje, potem pa improviziram. Ampak zadnje čase se hočem malo disciplinirat in dejansko vsaj prvič skuhat res po receptu - tako se veliko naučiš!

    OdgovoriIzbriši
  5. čau, a se ta recept že kje nahaja na blogu? ker je zelo mmmmmamljiv :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi mene zanima recept za muffine s proseno kašo :o)

    Drugače pa luškan in zelo zanimiv blog :o)

    Lp, Darija

    OdgovoriIzbriši

Preberi tudi

Subscribe